Se hele udvalget

Bagværk

Et godt måltid fortjener et godt bagværk. På Umamitorvet finder du det lækreste udvalg af forskelligt bagværk. Du finder både brød, boller, kager og andre søde sager. Hvis du ikke har tiden eller lysten til at bage dit eget brød, så gå på opdagelse i Umamitorvets sortiment på Coop.dk MAD. Find noget af det bedste og mest velsmagende brød. 

Umamitorvet har brødet til enhver anledning

Har du stået i køkkenet hele dagen og kokkereret en god suppe, en simreret eller andet, som kræver et godt stykke brød til? Så fortvivl ej! På Umamitorvet sørger vi for, at du får brød af højeste kvalitet. Skal du bruge italiensk focaccia eller ciabattaboller til tomatsuppen? Så finder du et lækkert udvalg af Il Fornaios gode bagværk her. Der er også franske flutes, pizzabunde og burgerboller, som smager himmelsk.

Rein van Hauen er et af landets førende bagerier, som laver lækkert rugbrød, hvedebrød, boller i alle afskygninger og kager til den søde tand. Find de lækreste boller til madpakken eller romkugler, scones og brownies til eftermiddagskaffen. Boller og kager som vil få tænderne til at løbe i vand!

I vores sortiment finder du også lækkerier fra Meyers bageri. Meyers er blandt andet kendt for deres skønne kanelsnurre, som består af en fugtig dej smurt med masser af kanelsmør. Meyers hjælper også med gode boller til morgenmaden, rugbrød og hvedebrød til frokosten, eller brownies og hindbærsnitter til kaffen.   

Hvad end du leder efter af bagværk til madpakken, weekend morgenbordet eller aftensmaden, så finder du et velsmagende sortiment på Umamitorvet.

Coop.dk MAD er dit online supermarked og leverer de bedste råvarer og lækreste delikatesser direkte til din dør!