Se hele udvalget

Asiatiske retter – Det bedste fra det asiatiske køkken

Det asiatiske køkken byder på mad, der er lavet med sans for de små detaljer, lækre råvarer og en fantastisk smagsoplevelse. Det asiatiske køkken byder på velkendte asiatiske retter. Du finder retter såsom kylling yakitori, grøn karry med rejer og kål, thai bøfsalat, kylling i rød karry og mange flere. Fælles for alle de asiatiske retter er brugen af fantastiske krydderier, saucer, sprøde elementer og naturligvis lækre og friske råvarer. Alt sammen elementer, der skaber ren umami, der på japansk betyder velsmag.

På Coop.dk MAD har vi samlet et fantastisk udvalg af forskellige produkter, der egner sig perfekt til det asiatiske køkken. Du kan finde alt fra kokosmælk og sojasauce til rispapir, frisk mango, forårsruller og bambusskud. Vores store udvalg af varer, der egner sig til det asiatiske køkken, sikrer, at du kan klare dine indkøb til de asiatiske retter på ét sted.

Det er især friske krydderier som citrongræs, mynte og koriander, der bliver brugt i de asiatiske retter. De bringer hver især en fantastisk smagsoplevelse. De friske krydderurter fungerer både perfekt i både de sprøde, asiatiske vegetarretter og asiatiske retter med kød.

Det asiatiske køkken er endvidere kendt for at bruge friske og sprøde grøntsager samt lækkert og ferskt kød. Især oksekød, kylling og and eller frisk fisk og skaldyr som fx rejer og kammuslinger.

Hvis det er en smule knapt med både tid, energi og overskud, så har vi også løsningen til dig. På Coop.dk MAD finder du blandt andet et stort udvalg af asiatiske færdigretter, der blot skal varmes.

Det asiatiske køkken er en fantastisk oplevelse

Selvom man ofte taler om det asiatiske køkken, eksisterer det ikke som sådan. Det asiatiske køkken er en kombination af mange forskellige madkulturer. Disse madkulturer har alle forskellige personligheder, smagsnuancer og historier. Det er asiatiske madkulturer fra Sydøstasien og den østlige del af Asien.

Det er madkulturer, der er meget præget af kogekunsten fra lande som fx Japan, Kina, Thailand, Vietnam etc. Der er store forskelle mellem de enkelte lande, og hver madkultur har deres regionale specialiteter og smagsnuancer.

Fælles for det asiatiske køkken er brugen af friske og sunde råvarer kombineret med en farverig servering og en gennemført smagsoplevelse. Det er ofte, at du kan servere en smagfuld hvidvin til de asiatiske retter og fuldende middagen til mindste detalje.

TIP! Vælg en sødlig hvidvin, som fx en Gewurztraminer, til de stærke asiatiske retter.

Det asiatiske køkken samler hele familien og indbyder både til hyggelige familiestunder og romantiske middage. Du kan købe asiatiske varer i specialbutikken og få alle varerne leveret direkte til hoveddøren. Så kan du spare dig selv for en masse tid og energi og bruge tiden på hygge og ekstra velsmag i stedet.

Mangler du inspiration til spændende asiatiske retter, kan du finde inspiration under vores intelligente opskrifter. Her finder du et væld af opskrifter, som er lige til at klikke i kurven. Husk, at vi leverer alle dine varer direkte til døren, når du handler på Coop.dk MAD.