Kød skal være friskt og lækkert

Vores slagter på Coop.dk MAD byder på et stort udvalg af fersk kød til dig, der sætter pris på høj kvalitet. Med vores brede sortiment af fersk kød og fjerkræ er du garanteret et stort udvalg af de mest populære udskæringer af saftigt kød til enhver anledning. Lige fra økologisk svinemørbrad til krogmodnede oksehøjrebsbøffer. Du finder ofte et større sortiment end de fleste større supermarkeder, da vores slagter har alle stykker kød i butikken, men tilbyder mange varianter af den samme slags kød. Fx gode oksebøffer som både 2 og 4-styks-pakker, men skåret fra det samme stykker kød.

Vi har et af Danmarks største udvalg af økologisk kød og dansk kød, herunder kød fra Friland. Vi sætter en ære i at levere godt kød med god smag i munden ift. både dyrevelfærd og økologi. Du får dit kød til en fast lav pris, når du handler på Coop.dk MAD, og vi pakker naturligvis dit kød omhyggeligt, så du altid får leveret velsmagende kød lige til hoveddøren.

Når du køber ind hjemmefra på Coop.dk MAD, har du således adgang til et stort udvalg af saftigt kød i fantastiske udskæringer, præcis som du ønsker det. Vi har et fast sortiment af de velsmagende og appetitvækkende klassikere. Kødklassikere som blandt andet oksekød, kalvekød, svinekød, kyllingekød og lammekød.

Derudover bliver du også introduceret til nyt og spændende kød året rundt. Du kan eksempelvis prøve alt lige fra kronvildt og moulard-ænder til en skovgris. Og til jul sælger vi naturligvis mange forskellige varianter af fersk fjerkræ. Du kan få en masse inspiration til dit valg af kød her på siden. Så kan du sammensætte en velsmagende menu til middagsbordet med lækre og kvalitetsrige råvarer, der passer perfekt til enhver anledning.

Kød til døren

Når du bestiller dit kød på Coop.dk MAD, får du det hele leveret direkte til døren. Vores udvalg af kød giver dig derfor muligheden for at finde netop det kød, der passer til dit middagsbord og slippe for slæbet.

På Coop.dk MAD ønsker vi at give dig den bedste service – også når det gælder vores kød. Det betyder, at du kan få dit kød leveret direkte til døren. Så bliver det ikke nemmere at holde et middagsselskab med mange gæster, hvor tiden kan være knap. Se vores store udvalg af kød på siderne her og bestil online i dag. Du kan trygt stole på kvaliteten.