Meyers færdigretter

Meyers færdigretter byder på kvalitet, god smag og mere tid i hverdagen. Meyers kokke har gjort det nemt for dig, der har en travl hverdag og hvor aftensmaden nogle gange skal gå hurtigt og nemt. Kokkene har derfor været i køkkenet og lavet en lille serie af middagsretter, som er lavet helt fra bunden og af gode råvarer. Meyers færdigretter giver dig helt enkelt smagen af et autentisk hjemmelavet måltid med alle de gode smagsnuancer fra Meyers.

Meyers færdigretter går hverken på kompromis med smag eller kvalitet. Det er lækre og nemme hverdagsretter, som kun kræver at blive varmet op, og så smager de af mere og gør aftensmaden til et højdepunkt for både børn og voksne. Tager du Meyers færdigretter med til bords, træffer du også et valg om at spise godt.

Meyers færdigretter er derfor den perfekte erstatning til usund take-away. Det behøver nemlig ikke være usundt, bare fordi det skal gå stærkt.

 

Retter for hele familien  

Som familie kan det være svært at lave retter som hele familien værdsætter lige højt. Men det har vi fundet løsningen på. På Coop.dk MAD har vi samlet et lækkert udvalg af Meyers færdigretter, som alle kommer i mindre portioner. Det kan derfor anbefales at købe forskellige slags og dele henover middagsbordet.

I sortimentet finder du nemlig nogle af de helt store familiefavoritter. Du finder både den italienske klassiker lasagne, kødboller i tomat og boller i karry. Men du finder også de indiske toner i form af butter chicken og daal. Vi garanterer, at Meyers færdigretter vil være et hit for hele familien. Og så bliver det bare ekstra hyggeligt, når man kan samles om middagsbordet og dele en masse forskellige retter sammen.

Supplér gerne nogle af retterne med ris, naanbrød eller noget helt tredje. Du kan også vælge at lave en salat ud af nogle af vores sprøde grøntsager. Skal salaten også gå lidt stærkt, finder du også et bredt sortiment af færdigskårede salater.

Meyers kokke går ikke på kompromis med kvaliteten, og det smager du også tydeligt i deres færdigretter, som du nemt kan købe på Coop.dk MAD sammen med resten af dine dagligvarer.

Husk, at når du handler online på Coop.dk MAD, leverer vi alle dine varer direkte til døren. På den måde sparer du endnu mere tid på dine indkøb, da de kan ordnes hjemmefra sofaen eller i toget på vej på arbejde.