Nemme retter – Hjælp til hverdagens måltider

På Coop.dk MAD har vi samlet et stort udvalg af nemme retter lavet af slagteren, som er din hjælp til hverdagens måltider. Slagteren har således gjort det nemt for dig at få aftensmaden på bordet, når tiden er knap i en ellers travl hverdag. Så slipper du for at bruge timevis af tid på at tilberede et måltid i hverdagen eller til dine gæster på en fredag aften, hvor der skal gøres lidt ekstra ud af middagen.

Find dine måltider på Coop.dk MAD blandt vores mange nemme retter, som er tilberedt og anrettet af slagteren. Vi har samlet et varieret udvalg af nemme retter, som du får til faste lave priser.

Få tid til familien med slagterens nemme retter

I hverdagen kan det være svært at være opfindsom, og tit består ugens måltider af gengangere uden den store opfindsomhed. Med slagterens nemme retter får du variation i dine måltider med både kød og tilbehør ved siden af, som du måske ikke selv får lavet i hverdagen.

Kødet er oftest det, der tager længst tid at forberede til et måltid, men med slagterens nemme retter slipper du for besværet med at tilberede kødet på egen hånd. Du kan i stedet bruge tiden på at dække et fint bord eller tilberede lækre kartofler, ris eller pasta ved siden af kødet med lækre grøntsager til.

Kødretter til hverdag og fest

Det kan være svært at variere dagene med forskellige kødretter. Hvis du ønsker en smule udskiftning i dine måltider, kan du eksempelvis prøve at skifte kyllingen eller det hakkede oksekød ud med en oksemedaljon, kalvetyksteg eller saftige koteletter.

Det eneste, du skal gøre, er at tænde din ovn – slagteren har gjort resten for dig. Slagteren har endda sørget for, at du kan købe krydrede kartofler, flødekartofler eller noget helt tredje, så du kan servere et helt måltid uden at løfte en finger. Så slipper du for al tilberedningen og du kan bruge tiden med dine kære i stedet.

Hvis du hellere vil gemme kalvetykstegen til weekenden, kan du også købe hjemmelavet farsbrød, frikadeller eller herregårdsgryde. Hvis du mangler lidt grønt til hverdagen ved siden af, kan du også prøve vores færdigskårede salater, der sørger for de sunde vitaminer. Så slipper du helt for at stå i køkkenet og bruge tid på madlavningen.

Vi ved nemlig, hvor svært det kan være at få spist varieret i en travl hverdag, hvor arbejds- og familieliv også skal hænge sammen. Få derfor tid til alt det vigtige – og overlad aftensmaden til slagteren. Du kan handle alle vores nemme retter online på Coop.dk MAD og få alle dine varer leveret direkte til din hoveddør.