Fine wine fra VinCooperativet

På VinCooperativet har vi samlet nogle af de mest eksklusive vine til dig. Vi udbyder elegante og dejlige vine, der har høstet flere anmelderroser og som er at finde på den øverst hylde. Gå på opdagelse i vores udvalg af Fine wine og find dine personlige favoritter.

 

Fine wine er anmelderroste smagsoplevelser

På Coop går vi højt op i at kunne tilbyde dig toppen af kransekagen, når det kommer til vin. Derfor har vi samlet et sortiment, der består af kvalitetsvine med rosende omtale.


Vi går op i, at du får den bedste oplevelse, når du er på jagt efter vin. I vores sortiment af Fine wine finder du både de helt tørre, søde, lette og helt kraftige i smagen, der byder på elegante og imponerende smagsoplevelser.  

 

Hvilken Fine wine er du til?

Vores udvalg af Fine wine er stort, hvorfor vi i VinCooperativet gerne vil hjælpe dig lidt på vej. Her får du nogle bud på vores mest populære Fine wine, der med sikkerhed vil imponere dig med deres fantastiske smagsnuancer.

 

Bollinger er et af de mest populære og roste champagnehuse, der findes på markedet. Deres Chardonnay Champagne er i absolut særklasse og anmelderrost i hele verden. Denne Fine wine er kraftig i smagen og er til den tørre side. I samme kategori med kraftig rund smag og tør vin, finder du anmelderrost Fine wine fra franske M. Chapouitier.

 

Er du mere til en sød Fine wine med kraftig smag, skal du prøve vores Fine wine fra Burmester. Fine wine fra Burmester er portvin fra et af de ældste portvinshuse i verden. Disse Fine wine har en fyldig og rund smag, som passer perfekt til desserten og den modne ost.

 

Du får en fantastisk smagsoplevelse med en Chateauneuf du pape fra Guigal. Denne rødvin er en af de mest populære franske rødvine. Smagen er meget kraftig, og hælder til den tørre side. Vinen fremstår altså kraftig i munden med en fyldig og intens rund eftersmag. Denne Fine wine fra Guigal er god til gryderetter samt rødt kød og lam.

 

Hugel producerer anmelderrost hvidvin, der byder på fyldige og friske smags- og duftoplevelser. Du får noter af citrus, grønne æbler og friskhed. Tør og fyldig vin, der kan drikkes i selskab med alt godt fra havet og milde oste.

 

Endnu et godt bud på en Fine wine, som VinCooperativet anbefaler, er vin fra Chateau Margaux. Disse er vine er anerkendte fra Frankrig med smagsnoter af kirsebær, solbær, blommer, urter, chokolade og kaffe. Smagen er kraftig og til den tørre side. Chateau Margaux er kendt for en elegant og fyldig smag, der er perfekt som hverdagsvin og til krydrede gryderetter, kødretter og som pastaretter.

 

Disse Fine wines er blot få af mange forskellige vine fra vores sortiment. VinCooperativet byder også på vin fra populære vinhuse som Chateau Latour, Chatau Beaumont og mange flere. Gå på opdagelse i vores Fine wine sortiment og find en Fine wine, der passer til din smag, humør og anledning.

 

Få leveret Fine wine til døren  

Vi har gjort det nemt for dig. Du kan nemlig få leveret alle dine varer direkte hjem til din hoveddør. Gå på opdagelse i vores store udvalg af kvalitetsvin, hvor du også finder rødvin, hvidvin, mousserende vin og økologisk vin, der alle byder på dejlige og elegante smagsoplevelser.

 

Det eneste du skal gøre, er at bestille online, og så får du leveret pragtfulde vine direkte til din hoveddør.