Køb billet hos Ticketmaster

Du bliver videresendt til Ticketmaster ved køb af billet

Vinsmagning med VinCooperativet

Eksklusiv prestige vinsmagning på Børsen i København

Hele Danmarks nye internethandel, VinCooperativet, har hermed fornøjelsen af at invitere dig til en helt eksklusiv smagning i hjertet af København, nemlig på Børsen.

Vi vil her præsentere dig for mere end 100 forskellige vine fra nogle af de førende producenter af kvalitetsvine. Vi har inviteret vinbonden med, så du kan høre en masse historier fra vinmark og kælder.

Du kan bl.a. smage følgende vine:
Flor de Pingus, Guigal Cote-Rôtie, Chateau Talbot, Chapoutier, Gevrey Chambertin, Barolo, Barbaresco, eksklusive champagner fra Joseph Perrier og Canard Duchene, lækre portvine fra Burmester, Dows og meget, meget mere.

Når du ankommer, får du et smageprogram med en oversigt over alle bordene og deres vine listet, samt et flot krystal vinglas fra Divino, som du må tage med hjem. Der er sørget for rigeligt med brød, så du kan få nulstillet smagsløgene imellem de mange vine.

Herudover vil der være en kultbar, med vine i den absolutte top eksempelvis Chateau Cheval Blanc, Chateau d´Yquem og Chateau Mouton-Rothschild. Disse vine vil blive solgt til yderst attraktive priser pr. glas.

Dato

Fredag 4. september kl. 16.00 – 18.00
Fredag 4. september kl. 19.00 – 21.00
Lørdag 5. september kl. 15.00 – 17.00
Lørdag 5. september kl. 18.00 – 20.00

Sted

Børsen, 1217 København K


Pris

270 kr. pr. billet + 4,65 kr. i håndteringsgebyr

 

Køb billet hos Ticketmaster

Du bliver videresendt til Ticketmaster ved køb af billet