Deltag på Winemakers Dinner

Få en unik oplevelse når Celler Master Frans Smit og Mesterkokken Jeppe Foldager tager dig i hånden, og fører dig ind i en fortryllende verden af vin og mad.

Lidt om Frans Smit

Når talen falder på sydafrikansk vin, er det svært at komme udenom Spier’s Cellar Master Frans Smit. Siden han afsluttede sit studie som Top-of-his-Class på universitetet i 90’erne, har han slået sine folder på Spier i Stellenbosch. Det har han gjort med så stor succes, at han er blevet optaget i den prestigefyldte forening Cape Winemakers Guild der består af 45 af de bedste og mest toneangivende Winemakers i Sydafrika. Derudover er Frans og hans team kendt for at høste et utal af medaljer til deres vine, både nationalt og internationalt. Senest ved Veritas Awards i Sydafrika, hvor Spier slog alle rekorder og blev tildelt hele 9 Dobbelt Guld udmærkelser

 

Lidt om Jeppe Foldager

Når samtalen falder på gastronomi, er det svært at komme udenom Jeppe Foldager. Jeppe kan smykke sig med titlen som verdens næstbedste kok i 2013.

Her vandt han sølv ved den prestigefyldte Bocuse d’Or, der er det uofficielle verdensmesterskab for kokke. Tidligere har Jeppe været Hofkok på Kongeskibet Dannebrog, Souschef på Søllerød Kro, Køkkenchef på Alberto K, og senest på Restaurant Niels der ligger på det luksuriøse Nobis Hotel.

 

Køb billetter her

Tid & sted

Torsdag d. 14. maj 2020 kl. 19.00

Restaurant Kanalen, Wilders Pl. 2, 1403 København K

 

Pris

995 DKK pr. stk.

(Der pålægges et håndteringsgebyr på 4,45 DKK inkl. moms pr. ordre)

 

Arrangør

Coop Danmark

 

Bemærk

Der er et begrænset antal pladser, så køb din billet allerede i dag

Her gælder først til mølle-princippet

 

Program for aftenen

Der er sammensat et spændende program for aftenen, hvor middag og vine kommer til at spille sammen i en højere symfoni.

Aftenens menu

  • Aperitif med saltede snack • Rimmet kammusling med agurk syltet i dild olie, ristet mandler og rygeost • Tempereret Kulmule med spinat, ærte creme og sauce nage • Stegt okse med grillet hjertesalat, sort hvidløg, marv sauce, forårs salat og kartofler med urter • Udvalg af oste med syltet abrikos og smørristet rugbrød • Kaffe med sødt.

Vinmenu

  • Creative Block 2 • 21 Gables Chenin Blanc • Farmhouse Chenin Blanc • Frans K White • First Stone • Creative Block 5 • 21 Gables Pinotage.